Ocena przydatności surowców (mąki pszennej, cukru, tłuszczu, jaj itd.) oraz przygotowanie ich do produkcji; Mieszanie surowców (zgodnie z recepturami) w zależności od rodzaju ciast (drożdżowe, francuskie, kruche, biszkoptowe, biszkoptowo-tluszczowe, orzechowe, bezowe) oraz ich wyrabianie; Przygotowywanie różnego rodzaju nadzień, np. kremów, polew, galaretek, owoców, marmolad, ponczów; Formowane i wypiek lub smażenie, w zależności od rodzaju ciasta, przekładanie i nadziewanie różnymi masami, w zależności od rodzaju ciasta lub ciastek; Ocena organoleptyczna poszczególnych faz procesu technologicznego.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania inne:
Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe; Zdolność do wysiłku; Dokładność; Praca w zespole.
Miejsce pracy:
Gorlice
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie brutto:
1 994,40 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach