Przygotowanie stanowiska pracy, bieżące utrzymywanie czystości na stanowisku, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; pobieranie surowców i półproduktów z magazynu; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; obróbka wstępna surowców; Wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; wykańczanie, porcjowanie dań; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy gotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania inne:
Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe;
Miejsce pracy:
Libusza
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie brutto:
2 755,10 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach