pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe ich gospodarowanie; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykańczanie, porcjowanie dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych ; sporządzanie produktów małej gastronomii (pierogi, naleśniki, krokiety); sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego) , a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania inne:
chęć dopracy; osoba uczciwa, miła, zdolna do wysiłku
Miejsce pracy:
Gorlice
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie brutto:
1 994,40 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach