Przygotowanie stanowiska pracy, bieżące utrzymywanie czystości na stanowisku, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; Pobieranie z magazynu surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych ich obróbka wstępna (ręczna, mechaniczna, termiczna) oraz zabezpieczanie przed zepsuciem; Wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów jaj, mięsa, zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; Sporządzanie potraw kuchni polskiej i kuchni regionalnych; Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych; Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania inne:
Wykształcenie bez znaczenia; Osoba sumienna, dyspozycyjna, samodzielna w wykonywaniu zadań, posiadająca książeczkę zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Miejsce pracy:
Bobowa
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie brutto:
1 994,40 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach