1. Zapoznanie z przepisami bhp i p.poż obowiązującymi w jednostce .2. Zapoznanie z regulaminem pracy.3. Zapoznanie z procedurami ochrony danych osobowych w szkole.4. lnstruktaż stanowiskowy.5. Wykonywanie poleceń szefa kuchni.6. Współpraca z innymi pracownikami kuchni.7. Przygotowywanie produktów do sporządzania potraw.8. Pomoc przy przygotowywaniu i wydawaniu posiłków .9. Dbałość o prawidłowe przechowywanie materiałów i produktów spożywczych.10. Zabezpieczanie produktów przed zepsuciem.11. Sprawdzanie terminu przydatności do spożycia produktów.12. Pomoc przy obróbce ręcznej, mechanicznej i termicznej surowców.13. Pomoc przy przygotowywaniu potraw.14. Pobór próbek do celów sanitarno - epidemiologicznych.15. Utrzymanie porządku w kuchni i pomieszczeniach pomocniczych.16. Prowadzenie ewidencji pomiaru temperatury posiłków.17. Prowadzenie rejestracji przebiegu procesu produkcji.18. Zapoznanie ze sprzętem i urządzeniami wykorzystywanymi w kuchni z zachowaniem zasad bezpieczeństwa ich użytkowania.19. Mycie i czyszczenie naczyń, urządzeń i sprzętu kuchennego.20. Organizacja pracy na zajmowanym stanowisku zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy.21. Utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy oraz przestrzeganie wymogów sanitarnych i BHP.Staż w Nawojowej w godz. 7.00-15.00
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania inne:
techniczne, policealneKomunikatywność, odpowiedzialność, sumienność, punktualność, podzielność uwagi, współdziałanie i współpraca w grupie, chęć poszerzania wiedzy, zdolności manualne, sprawność fizyczna
Miejsce pracy:
Nawojowa
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie brutto:
2 755,10 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego