1. Praca w pozycji stojącej, wymagająca dłuższego chodzenia,2. Odbieranie z magazynu artykułów potrzebnych do przygotowania posiłkówzgodnie z raportem żywienia dziennego, 3. Praca przy sporządzaniu posiłków:- obróbka mięsa, drobiu, ryb- przygotowywanie i sporządzanie produktów z mąki,- przygotowywanie i sporządzanie dań jarskich4. Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posiłków,5. Mycie naczyń i ich właściwe przechowywanie,6. Dbanie o stan sanitarny kuchni, zaplecza i sprzętu kuchennego,7. Dbanie o higienę osobistą i czystość odzieży ochronnej,8. Prace porządkowe wymagające używania środków myjąco -czyszczących,odkażająco-dezynfekcyjnych,9. Bieżące ręczne prace transportowe,10. Wykonywanie innych prac zleconych przez Szefa kuchni i Dyrektora zakładu.Staż w Grybowie w godz. 7.00-15.00
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania inne:
pracowitość, sumienność, zrównoważenie, odpowiedzialność, brak przeciwwskazań zdrowotnych do kontaktu z żywnością
Miejsce pracy:
Grybów
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie brutto:
1 994,40 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego