Przyjmowanie dostaw surwców, magazynowanie, pobieranie i wstępna obróbka.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;Przygotowywanie warzyw i owoców do dalszej obróbki cieplnej; obieranie, krojenie i rozdrabnianie ziemniaków marchwi, pietruszki itp.;wykonywanie różnego rodzaju półproduktów i prostych potraw warzywnych, owocowych i mięsnych, rybnych, mącznych, ciast i deserów zgodnie z poleceniem kucharza;przechowywanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;kontrolowanie terminów przydatności surowców i półproduktów.Utylizacja przeterminowanych surowców, półproduktów i produktów.wspomaganie innych pracowników zakładu gastronomicznego w bieżących zadaniach;dbanie o porządek w kuchni; zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętu kuchennego oraz układanie naczyń na półkach i w szafkach;Praca w Nowym Sączu w godz. 8.00-20.00
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: podstawowe
Wymagania dodatkowe:
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania inne:
Miejsce pracy:
Nowy Sącz
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia:
brutto
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego